אודות דארנא

לפני 16 שנה אילן פתח את דארנא בירושלים. מסעדה על טהרת האוכל המרוקני, עם תפאורה מתאימה. הארכיטקטורה, הקשתות, הרצפות, האהילים, השטיחים, הריפודים, האוהלים, הכל יובא. במטבח מכינים לאורחים אוכל מרוקני מסורתי, גלאט כשר, לפי המתכונים של אילן. כל אלה יחד מבטיחים לאורח חוויה של כל החושים – טעמים, מראה וריחות.
דארנא מעוצבת בסגנון מרוקני עם קשתות מרהיבות, קירות מעוטרים, מנורות עדינות וחלונות צבעוניים. תפריט מנות עיקריות המבושלות ומוגשות בטאג'ין – כלי חרס לבישול על גחלים וכוללות מבחר עשיר החל ממגוון סלטים אותנטיים הכוללים ז'אאלוק, סלק עם לימון, זיתים שחורים חריפים ועוד, דרך קוסקוס מסורתי על כל התוספות ועד בשר כבש המבושל בבישול איטי ומתובל בתוספת פירות יבשים.
למעלה מ-200 אנשים יכולים לסעוד בדארנא, מה שהופך אותה למקום מושלם לארוחות חגיגיות ואירועים מיוחדים.
למעוניינים באווירה אינטימית יותר יש גם חדרים פרטיים.

הורקנוס 3 , ירושלים

א' – ה' 12:00-22:30

02-6245406